Samarbeidsavtaler

Norsk Montessoriforbund inngår samarbeidsavtaler som vi håper og tror er nyttige for våre medlemsskoler og -barnehager. Alle skolene og barnehagene kan benytte seg fritt av disse tilbudene ved å ta kontakt med leverandører på denne siden, eller gjennom oss i NMF. Leverandører kan også ta kontakt med skoler og barnehager direkte.

Avtalene er et tilbud, og er ikke bindende for våre medlemmer.

Vi inngår kun noen få avtaler, og vårt mål er at de skal være direkte relevante for alle skolene og/eller barnehagene. Vi er opptatt av at de vi samarbeider med skal ha noe bra å tilby medlemmene, og at det de tilbyr er i tråd med montessoripedagogikken eller relevant for skolens/barnehagens daglige drift.

 

logo-kloktsagt-til-trykking-jpeg-002

 

 

 

Klokt sagt for «jobbfrisk» er det fremste konseptet på markedet dersom du virkelig ønsker å skape en arbeidsplass med lavt sykefravær og motiverte medarbeidere.

Det er i samspillet med andre mennesker vi kan skape et godt psykososialt arbeidsmiljø med lavt sykefravær. Verktøyet er klok mellommenneskelig kommunikasjon og mentaltrening. Ord kan enten bygge opp eller bryte ned. Din tanke kan enten føre til stagnasjon eller innovasjon.

Skoler og barnehager taper store penger på sykefravær og ineffektivitet.  For de første 16 dagene av sykemeldingen koster det virksomheten ca. 45. 000 kroner for en kollega. Kostnadene for enkelt mennesket kan ikke verdsettes i kroner og øre.  Med klokt sagt for jobbfrisk unngår du frustrasjon, konflikt, stress, lav effektivitet og sykefravær i din «jobbhverdag». Du blir trygg på hvordan du skal kommunisere i forskjellige vanskelige situasjoner med kollegaer eller foreldre. Du vil til og med beherske å gjøre negativ kritikk motiverende. Klokt sagt for jobbfrisk gir deg mange praktiske verktøy som kommunikasjonsmodellen Gullkulen for klok kommunikasjon og du blir deg bevisst hva kollegaer trenger for å holde seg «jobbfriske»

Montessorilærer og deltaker: «Klokt sagt for «jobbfrisk» er kjempe bra! Helst annerledes enn noe annet jeg har vært med på».

Vi har gleden av å tilby Montessoris Norges medlemmer 10- 15 % prisavslag.
For mer informasjon om Klokt sagt: www.kloktsagt.no.

 

02_header web kriseportalen montessori
Kriseportalen.no BARNEHAGE og kriseportalen.no SKOLE er markedets fremste verktøy for barnehagens og skolens håndtering av kriser og uønskede hendelser.

Det er store krav til systemer for krisehåndtering i norske barnehager og skoler. Kriseportalen.no møter disse kravene. Like viktig som de kravene som finnes, er vissheten om at ansatte har tryggheten til å handle når man får mistanker om, eller vanskelige situasjonene oppstår. Kriseportalen.no dekker en bred tematikk i hele spekteret fra de store kollektive krisesituasjonene til de mer hverdagslige, individuelle krisene barn og unge gjennomgår. Alle involverte blir ivaretatt: barn/elever, ansatte, foresatte og omgivelsene.

Vi har gleden av å tilby alle Montessoribarnehager og -skoler 20 % rabatt på tjenestene.
Kriseportalen.no BARNEHAGE kr 1760,- eks. mva. per år (veil. 2200,-)
Kriseportalen.no SKOLE kr 2640,- eks. mva. per år (veil. 3300,-)

Et abonnement gir alle ansatte i barnehagen eller på skolen tilgang til tjenesten. All faglig og teknisk kundestøtte er gratis for alle brukere. Les mer om tjenestene, innhold og metodikk i vår brosjyre her. Bestill på kriseportalen.no

 

Maske Logo

 

 

Vi er stolte over å være Norsk Montessoriforbund sin foretrukne samarbeidspartner for levering av forbruksmateriell.

Maske er landets største norskeide grossist innen sitt felt, med et omfattende produktsortiment innen skolemateriell,  kontor- og datarekvisita, tørk-,  renholds- og cateringprodukt, emballasje, lyskilder, og helseartikler. Bredden i sortimentet gjør det enkelt, praktisk og lønnsomt å samle alt kjøp av forbruksmateriell hos oss.

For mer informasjon ta kontakt med din salgskonsulent, vårt kundesenter på telefon 64976200 eller se www.maske.no. Velkommen til oss!

 

NGT-bedrift_logo

 

 

NextGenTel hjelper virksomheter til en mer effektiv og lønnsom hverdag med smarte kommunikasjonstjenester. Alle tjenester fra én leverandør – Internett, Mobil,  IP-telefoni og Bedriftsnett.

Med Bedriftsnett får virksomheter automatisk sentralbord og brukertjenester i «skyen».Løsningen samler fast- og mobiltelefoni på én felles plattform, og kan enkelt administreres fra hvilken som er helst PC – hvor som helst i verden. Bedriftsnett bedrer tilgjengelighet og kundeservice, øker produktiviteten og styrker konkurransekraften.

Det er inngått avtale mellom Norsk Montersorriforbund og NextGenTel, som gir medlemmer særskilt gode priser og vilkår.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og nærmere informasjon om våre tjenester og priser.
Robert Roth, Key Account Manager, tlf 9400 3452
www.nextgentel.no/bedrift/bedriftsnett

 

Trivselsleder TL Logo NYTrivselsleder

Med Trivselsprogrammet legger mobbefrie trivselsledere fra 4.-10. trinn til rette for økt aktivitet i storefriminuttene. Per høsten 2015 benytter over 1300 skoler i Norden Trivselsprogrammet. I Norge er det representert i alle landets fylker og omtrent 200 kommuner. 180 av medlemsskolene er kombinert- eller ungdomsskoler.

Montessoriskoler får 10 % rabatt på programavgiften.

For mer informasjon, se www.trivselsleder.no

Kontrakt-TL-Montessori-liten-skole
Kontrakt-TL-Montessori-stor-skole

 

NY-Digiflowlogo-Sortxerox

Digiflow AS er et IT-selskap som leverer tilpassede IT-løsninger for effektiv arbeidsflyt og samhandling. Digiflow er en landsdekkende Xerox Print og Multifunksjonsprinter leverandør med serviceapparat som er landsdekkende.

Vi leverer løsninger og tjenester over hele Norge og tilpasser oss alle type behov og ønsker, uansett størrelse. Vi har inngått et samarbeid med Norsk Montessoriforbund med fokus på to områder som er helt avgjørende for å drive en skole med ønsket kvalitet.

Xerox multifunksjonsmaskiner og printere
Digiflow AS er en av Norges største Xerox Partner når det gjelder multifunksjonsløsninger og tilhørende software. Vi tilbyr alle Montessoriskoler en gratis analyse som synliggjør både forbedringer og kostnader. Vi presenterer dokumenterte resultater og har hele tiden en målsetting å kunne vise til kostnadsbesparelser, forbedringer og høyrere verdier for dere som samarbeidspartner. I avtalen med Montessoriforbundet så vil alle Montessoriskoler få storkundefordeler som gir gode økonomiske betingelser, prioritert service/support og en trygghet gjennom hele samarbeidet. Digiflow AS skreddersyr en fleksibel avtale som er tilpasset hver enkelt forening som dekker behov, krav og ønsker.

Digiflow leverer original toner til de fleste småprintere og andre maskiner. Xerox toner bevarer garantien på maskin i motsetning til andre leverandører. Send bestilling og prisforespørsler til rekvisita@digiflow.no.

IT-drift og infrastruktur – EN NY IT-STANDARD
Digiflow utfører en gratis IT-gjennomgang på skolen, for å finne ut hvordan dagens situasjon er. Deretter kommer vi tilbake med et forslag til hvordan IT-løsning vi anbefaler skolen. Digiflow leverer IT-løsninger tilpasset skolene til en fast pris pr måned. I denne løsningen fungerer Digiflow som skolens egen IT-ansvarlig. I den faste månedsprisen er alt skolen trenger på IT inkludert: Pc`er/serverløsning, mail/office, antivirus, backup, hjemmekontor, trådløst nettverk, drift, support, overvåkning m.m.

Med en slik løsning vil skolen få en riktig IT-løsning tilpasset skolen med forutsigbarhet over kostnadene, og en sparringspartner på IT-valgene skolen står ovenfor i tiden som kommer.

Kontaktperson: Thomas Myrskog, mob: 90101149

 

Cramo_Adapteo_logo_big_RGB
Med Cramo Adapteo Norge får dere tryggheten av en leverandør med over 30 års erfaring med moduler og paviljonger. Vi utvikler flyttbare lokaler for nesten alle typer virksomheter.

Våre kunder er alt fra store bedrifter til små familieforetak, skoler, barnehager, kommuner og statlige virksomheter. Vi kjennetegnes av et genuint engasjement og har som mål å forvandle våre kunders problemer med lokaler til hyggelige og effektive løsninger.

Vi hjelper dere gjerne med å utvikle skolen eller barnehagen videre. Hvis dere vil vite mer om hva vi kan gjøre for dere, kontakt oss i dag på www.adapteo.no, info.no@cramoadapteo.com eller +47 32 27 30 30.