Hamarøy Montessoriskole søker montessoripedagog/lærer

Hamarøy Montessoriskole har ledig inntil 60% stilling som lærer/montessoripedagog med oppstart fra 1. august 2017.

Du må ha allmennlærerutdanning og gjerne videreutdanning som montessoripedagog.
Annen relevant utdanning kan også vurderes.

Vi søker deg som har evne til å inspirere og veilede barn, er fleksibel, utviklingsorientert og god på praktisk tilrettelegging og planlegging. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, og har lyst og vilje til å ta videreutdanning i montessoripedagogikk.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og samarbeid med et engasjert og handlingskraftig lokalmiljø.

Opplæring vil bli gitt. Lønn etter avtale/kvalifikasjoner.

Oppstart 1. august 2017. Politiattest må fremlegges ved tiltredelse.

Søknad med CV og referanser sendes til post@hamaroymontessori.no, eller per post til Hamarøy Montessoriskole. Ness. 8290 Skutvik.

Søknadsfrist er 26. mai 2017

www.hamaroymontessori.no

Velkommen til Æventyrlandet!
Hamarøy er kommunen der Nordland er som vakrest. Fra værhardt kystlandskap langs Vestfjordens bredder til høyfjell på grensen mot Sverige. Hamarøy er en vidstrakt kommune (1038 km2 ) som favner om det meste som naturen kan tilby. Her finner du fine fiskevann, store skog- og fjellområder som gir unike muligheter for jakt og bærplukking, samt nærhet til havet med rike fiskeressurser.

Hamarøy er også kjent som kulturkommune. Her finner du blant annet Hamsunsenteret- det nasjonale senteret for forfatter og nobelprisvinner Knut Hamsun. Senteret har egen kultursal hvor det arrangeres konserter, teater og kino.

Skutvik hvor skolen holder til, er en av de mange livskraftige grendene i kommunen. Her finnes alt man trenger for det gode liv! En jamt økende tilflytning har gitt kul på veggen i den fantastiske friluftsbarnehagen vår. Her finnes et variert næringsliv, samt daglige båtavganger til Lofoten og Bodø med flyplass. Her er godt samhold og ståpåvilje- Skutvik er kjent som bygda som ikke gir seg!

Les mer på skutvik.com eller hamaroy.kommune.no