Tana montessoriskole: Ledig stilling under nordlyset

Vi søker etter lærer med spesialisering i Montessoripedagogikk for småskoletrinnet til vår skole i vakre Finnmark. Er du allmennlærer eller førskolelærer er vi også interessert i deg som søker.

Tana Montessoriskole ligger i vakre Tana kommune med en av Norges største lakseelver. Vi kan by på mye flott natur, god plass og et trygt oppvekstmiljø for de som kommer hit med barn. Vi har flotte skiløyper et aktivt idrettsmiljø og de som er interessert i friluftsliv finner ofte roen her. Vi har vår nærhet til den finske grense, og er således en kommune med tre språk; norsk, samisk og finsk.

Tana Montessoriskole er en fådelt skole med 34 elever fordelt på småskoletrinn, mellomtrinn og ungdomstrinn. Vi ligger i et område med fri natur og et flott uteområde. Vi jobber for tiden aktivt med skoleutvikling og entreprenørskap og søker således etter en lærer som er nytenkende, kreativ og som evner å omsette dette til undring, forskning og læring sammen med elever og kollegaer. På grunn av personalets sammensetning oppfordrer vi kvinner til å søke.

Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår og muligheter for etterutdanning.

Søknadsfrist: 12 oktober 2017

Oppstart: Høst 2017

Kontakt for informasjon: Rektor Monica Bakken: 47828165 eller 93612984

Setterektor Paul Mathisen: 47828165

Send CV og søknad med to referanser til rektor@tanamontessoriskole.no