Påmelding: Styrekurs og kurs i læreplanen 10 og 11. august

Norsk Montessoriforbund arrangerer Styrekurs med Bjørn Brodwall og Kurs i Læreplanen med Carla Foster og Hilde Beate Tørnby før skolestart.

Påmeldingsfrist: 15. juni. Påmelding er bindende.

Bruk skjemaet nederst til å melde deg på. Dersom dere vil melde på flere enn fire deltakere, kan dere enten fylle ut skjemaet på nytt, eller skrive navn på ytterligere deltakere i kommentarfeltet.

Styrekurs
Torsdag 10. august kl 9.00-16.00
KS Agenda kurssenter i Oslo (like ved Nationaltheatret togstasjon)

Aktuelt for styremedlemmer og daglig leder/rektor. Tar for seg aktuelt lovverk friskoler forholder seg til, og vanlige problemstillinger og utfordringer. Rollefordeling og ansvar er også tema. Kursholder er Bjørn Brodwall, advokat med lang erfaring med friskoler.

Pris: 1600 kr per deltaker inkludert lunsj.

Kurs i «Læreplanen for Montessoriskolen»
Fredag 11. august kl 8.30-16.00
KS Agenda kurssenter i Oslo (like ved Nationaltheatret togstasjon)

Aktuelt for alle som jobber i en montessoriskole (barne- og/eller ungdomstrinn), og spesielt for nyansatte eller andre som er mindre erfarne med å jobbe etter vår læreplan. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen og gjennomgår de overordnede prinsippene, hvordan man jobber med et ikke-lineært pensum, materiellet, utviklingstrinnene, det tilrettelagte miljøet m.m. Kurset går ikke i dybden på fagplanene og mål, men tar for seg læreplanen på en mer overordnet måte. Det blir tid til eksempler, case og spørsmål. Kurset passer for både ledelse, montessoripedagoger, lærere, spesialpedagoger og assistenter. Kursholdere er Carla Foster og Hilde Tørnby.

Pris: 1600 kroner per deltaker inkludert lunsj.