Stilling ledig på Lisleherad Montessoriskole

Notodden er Europas blueshovedstad, og ligger idyllisk til ved Heddalsvannet. Kommunen har et variert og nyskapende næringsliv, videregående skole, høyskole og sykehus.

Våre 13000 innbyggere kan delta i et yrende kulturliv og besøke kafeer, utesteder, kino, teater og gallerier. Vi har meget attraktive boligområder og et godt tilbud innen aktivt friluftsliv.

Notodden ligger 3 mil sørvest for Kongsberg og er et knutepunkt for kommunikasjon med gode tog- og bussforbindelser og flyplass med daglige flyavganger til Bergen.

«Industriarven Rjukan – Notodden» ble i 2015 ført opp på UNESCO`s verdensarvliste.

1-2 lærerstillinger ledig på Lisleherad Montessoriskole

Lisleherad Montessoriskole startet høsten 2014 og har 80 elever fra 1.-7. trinn. Skolen ligger i et naturskjønt og tilrettelagt uteområde for aktiviteter. Skolen legger stor vekt på kontinuerlig faglig og sosial utvikling og av den grunn trenger vi flere medarbeidere.

Vi søker deg som er initiativrik, som ser det enkelte barn og dets ressurser, som brenner for å skape en skole for fremtiden og som har evne til å arbeide i team.

Interessante fagkombinasjoner er: Matematikk, norsk, spesialpedagogikk og/eller montessoriutdanning. Tilbud om montessoriutdanning vil bli gitt. Samtidig er det meget viktig at man har evne til å tilegne seg og har interesse for selve pedagogikken.

Ansettelse fra august 2017, 100 % stilling(er). Lønn etter gjeldende regulativ. Statens Pensjonskasse.

Du finner informasjon om oss på nettsiden Lisleherad Montessoriskole – et unikt mestringsmiljø for barna, lisleheradmontessori.no og Facebook.

Søknad med CV sendes innen onsdag 3. mai til : Lisleherad Montessoriskole, Bjarne Hansensvei 22, 3680 Notodden eller på e-post til post@lisleheradmontessori.no